کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 3 | ||
1 | اثر نمک سود سبک بر ماندگاری فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) تحت شرایط نگهداری در یخچال: بر اساس، خصوصیات حسی، فساد پروتئینی و اکسیداسیون چربی ها | |
مهدی ذوالفقاری، بهاره شعبانپور، ساناز فلاح زاده | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (152.55 K) | ||
2 | اثر سینرژیستی بسته بندی وکیوم و نمک سود بر ماندگاری فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در دمایCº 4: بر اساس آزمایشات شیمیایی، میکروبی و خصوصیات حسی | |
مهدی ذوالفقاری، بهاره شعبانپور، ساناز فلاح زده | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (123.67 K) | ||
3 | بررسی روند تغییرات فساد هیدرولیتیک و بار میکروبی در فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) تحت شرایط نگهداری در یخچال (4cº) | |
ساناز فلاح زاده، بهاره شعبانپور، مهدی ذوالفقاری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (123.52 K) |