1. صفحه اصلی
  2. مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 3

1 اثر نمک سود سبک بر ماندگاری فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) تحت شرایط نگهداری در یخچال: بر اساس، خصوصیات حسی، فساد پروتئینی و اکسیداسیون چربی ها
مهدی ذوالفقاری، بهاره شعبانپور، ساناز فلاح زاده
مشاهده مقاله اصل مقاله 152.55 K

2 اثر سینرژیستی بسته بندی وکیوم و نمک سود بر ماندگاری فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در دمایCº 4: بر اساس آزمایشات شیمیایی، میکروبی و خصوصیات حسی
مهدی ذوالفقاری، بهاره شعبانپور، ساناز فلاح زده
مشاهده مقاله اصل مقاله 123.67 K

3 بررسی روند تغییرات فساد هیدرولیتیک و بار میکروبی در فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) تحت شرایط نگهداری در یخچال (4cº)
ساناز فلاح زاده، بهاره شعبانپور، مهدی ذوالفقاری
مشاهده مقاله اصل مقاله 123.52 K

دسترسی سریع

  • مقالات منتشر شده

اشتراک خبرنامه

با وارد کردن نشانی پست الکترونیکی خود جدید ترین اخبار را دریافت کنید.
سامانه مدیریت همایش های علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب