نویسنده =
تعداد مقالات: 5

1 اثر نمک سود سبک بر ماندگاری فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) تحت شرایط نگهداری در یخچال: بر اساس، خصوصیات حسی، فساد پروتئینی و اکسیداسیون چربی ها
مهدی ذوالفقاری؛ بهاره شعبانپور؛ ساناز فلاح زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (152.55 K)

2 اثر سینرژیستی بسته بندی وکیوم و نمک سود بر ماندگاری فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در دمایCº 4: بر اساس آزمایشات شیمیایی، میکروبی و خصوصیات حسی
مهدی ذوالفقاری؛ بهاره شعبانپور؛ ساناز فلاح زده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (123.67 K)

3 رابطه بین اکسیداسیون چربی ها، هیدرولیز اسیدهای چرب و خصوصیات حسی در فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان (hus mykissOncorhync) بسته بندی شده درخلاء تحت نگهداری در دمایC°4
مهدی ذوالفقاری؛ بهاره شعبانپور؛ ساناز فلاح زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (130.98 K)

4 مقایسه ارزش غذایی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) و ماهی سفید(Rutilus frisii kutum) بر اساس ترکیب شیمیایی فیله
مهدی ذوالفقاری؛ بهاره شعبانپور؛ ساناز فلاح زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (145.2 K)

5 بررسی روند تغییرات فساد هیدرولیتیک و بار میکروبی در فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) تحت شرایط نگهداری در یخچال (4cº)
ساناز فلاح زاده؛ بهاره شعبانپور؛ مهدی ذوالفقاری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (123.52 K)