نویسنده =
تعداد مقالات: 17

1 تاثیر سطوح مختلف لسیتین سویای جیره بر شاخصهای رشد، بازماندگانی و تغذیه ای ماهی صبیتی جوان (Sparidentex hasta)
اسمعیل پقه؛ جاسم غفله مرمضی؛ ناصر آق؛ شاپور کاه کش؛ عبدالرحیم اصولی؛ مجتبی ذبایح نجف آبادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (442.87 K)

2 روش های نوین پرورش آرتمیا: تولید و عمل آوری
ناصر آق
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.43 MB)

3 استفاده از رافینات و ویناس به عنوان منبعی از کربوهیدرات ها در پرورش آرتمیا
سعید وحدت؛ ناصر آق
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.25 MB)

4 تاثیر سطوح مختلف لاکتوفرین جیره بر شاخص های رشد، بازماندگی و تغذیه ای ماهی صبیتی جوان (sparidentex hasta)
اسمعیل پقه؛ ناصر آق؛ جاسم غفله مرمضی؛ وحید مرشدی؛ منصور طرفی موزان زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (459.86 K)

5 تعیین نیاز اسید چرب n-3 LC PUFA در جیره غذایی ماهی صبیتی جوان (Sparidentex hasta)
منصور طرفی موزان زاده؛ جاسم غفله مرمضی؛ وحید یاوری؛ ناصر آق؛ تکاور محمدیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (427.51 K)

6 بررسی میزان تخم گشایی سیستA. urmianaبا استفاده از نمک معدنی،در تلفیق تیمارهای مختلف دما-شوری
افشین افضلی؛ مهرداد فرهنگی؛ ناصر آق؛ غلامرضا رفیعی؛ روح الله رحیمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (143.94 K)

7 تولید زیتوده و غنی سازیArtemia urmiana جوان بوسیله جیره ترکیبی و امولسیونEasySelco در دوره های مختلف زمانی با استفاده از نمک معدنی و تأثیر آن بر پروفیل HUFA
افشین افضلی؛ مهرداد فرهنگی؛ ناصر آق؛ غلامرضا رفیعی؛ احمد ایمانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (125.68 K)

8 مقایسه اثرات دو فرم زنده و خشک میکروجلبکی بر رشد جمعیت سیکلوپوئید کوپه پود Acanthocyclops trajani (غذای زنده مکمل برای لارو ماهیان آب شیرین)
رحیمه رحمتی؛ ابوالقاسم اسماعیلی فریدونی؛ ناصر آق؛ مستوره دوستدار
مشاهده مقاله | اصل مقاله (962.94 K)

9 پراکندگی و انتشار آرتمیا در ایران
محمود حافظیه؛ ناصر آق؛ حمیرا حسین پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (96.41 K)

10 تعیین بهترین شرایط فیزیکی تفریخ موثره سیست آرتمیا ارومیانا
محمود حافظیه؛ صالح کامارودین؛ ناصر آق؛ حمیرا حسین پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (97.92 K)

11 اثرات پربیوتیک زایلواولیگوساکارید جیره بر روی عملکرد رشد و تغذیه، فاکتورهای خونی، پاسخ ایمنی غیراختصاصی و فعالیت آنزیم های گوارشی بچه ماهی صبیتی (Sparidentex hasta)
وحید مرشدی؛ ناصر آق؛ فرزانه نوری؛ جاسم مرمضی؛ اسمعیل پقه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (976.62 K)

12 اثیر آرتمیا ارومیانا(Artemia urmiana)غنی شده با اسید های چرب غیر اشباع بر رشد، بقا، تحمل شوری و ترکیب اسید های چرب لارو تاسماهی ایرانی(Acipenser persicus)
محمود حافظیه؛ صالح کامارودین؛ چی رز بن سعد؛ کمال مصطفی عبد ستار؛ ناصر آق؛ حمیرا حسن پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (125.17 K)

13 تاثیر ناپلیوس آرتمیا ارومیانا غنی شده با ویتامین ث بر رشد، بازماندگی لارو ماهی قره برون (Acipenser persicus)
محمود حافظیه؛ محمد صالح کامارودین؛ ناصر آق
مشاهده مقاله | اصل مقاله (118.13 K)

14 بررسی تحمل شوری لارو ماهی(Acipenser persicus)تغذیه شده با ناپلیوس آرتمیا ارومیانا غنی شده با ویتامین ث وHUFA
محمود حافظیه؛ محمد صالح کامارودین؛ ناصر آق
مشاهده مقاله | اصل مقاله (121.51 K)

15 بهینه سازی روش تغذیه بچه ماهیان قره برون از شروع تغذیه فعال تا وزن 5 گرمی
محمود حافظیه؛ ناصر آق؛ حمیرا حسین پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (125.96 K)

16 بررسی تحمل شوری لارو ماهی قره برون (Acipenser persicus)تغذیه شده با ناپلیوس آرتمیا ارومیانا غنی شده با ویتامین ث وHUFA
محمود حافظیه؛ محمد صالح کامارودین؛ ناصر آق
مشاهده مقاله | اصل مقاله (121.89 K)

17 بررسی اثرات دو جیره زنده و خشک میکروجلبکی بر ترکیب اسیدهای چرب ضروری در سیکلوپوئید کوپه پود Acanthocyclops trajani(غذای زنده مکمل برای الرو ماهیان آب شیرین)
رحیمه رحمتی؛ ابوالقاسم اسماعیلی فریدونی؛ ابوالقاسم روحی؛ ناصر آق
مشاهده مقاله | اصل مقاله (520.36 K)