بررسی اثرات دو جیره زنده و خشک میکروجلبکی بر ترکیب اسیدهای چرب ضروری در سیکلوپوئید کوپه پود Acanthocyclops trajani(غذای زنده مکمل برای الرو ماهیان آب شیرین)

پذیرفته شده برای پوستر
عنوان دوره: دومین همایش ملی آبزی پروری دریایی و محیط های محصور
نویسندگان
1پژوهشکده اکولوژی دریای خزر، موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج جهاد کشاورزی، ص. پ. 961 ،ساری
2دانشکده علوم دامی و شیلات، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری
3دانشگاه ارومیه، پژوهشکده آرتمیا و آبزی پروری
چکیده
کلیدواژه ها