بررسی اثرات دو جیره زنده و خشک میکروجلبکی بر ترکیب اسیدهای چرب ضروری در سیکلوپوئید کوپه پود Acanthocyclops trajani(غذای زنده مکمل برای الرو ماهیان آب شیرین)

پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (520.36 K)
عنوان دوره: دومین همایش ملی آبزی پروری دریایی و محیط های محصور
نویسندگان
1پژوهشکده اکولوژی دریای خزر، موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج جهاد کشاورزی، ص. پ. 961 ،ساری
2دانشکده علوم دامی و شیلات، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری
3دانشگاه ارومیه، پژوهشکده آرتمیا و آبزی پروری
چکیده
کلیدواژه ها