| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 3 | ||
| 1 | امکان سنجی تولید رنگ های خوراکی طبیعی توسط ریزجلبک در ایران | |
| خدیجه شکری، ناصر فرخی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 517.24 K | ||
| 2 | ارزیابی پتانسیل جلبک قهوه ای Sargassum boveanum در استحصال فوکوزانتین | |
| الناز قائم فر، جلوه سهرابی پور، رضا ربیعی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 390.71 K | ||
| 3 | مقایسه خلوص و راندمان تولید فوکوزانتین از جلبک قهوه ای سارگاسوم آنگوستیفولیوم ( Sargassum angustifolium) با استفاده از روش های اولتراسوند و حلال های آلی | |
| مرضیه موسوی نسب، آرمین میرزاپور کوهدشت، مریم رزمجویی، مریم نژاد منصوری، شکوه یوسفی، بهار شوکت | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 369.71 K | ||