مقایسه خلوص و راندمان تولید فوکوزانتین از جلبک قهوه ای سارگاسوم آنگوستیفولیوم ( Sargassum angustifolium) با استفاده از روش های اولتراسوند و حلال های آلی

پذیرفته شده برای پوستر
عنوان دوره: چهارمین همایش ملی میگو
نویسندگان
1استاد بخش علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه شیراز، گروه پژوهشی فرآوری آبزیان، دانشکده کشاورزی، دانشگاه شیراز
2دانشجوی دکتری بخش علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه شیراز
3دانشجوی کارشناسی ارشد بخش علوم و صنایع غذایی،دانشکده کشاورزی،دانشگاه شیراز
چکیده
کلیدواژه ها