کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 6

1 بررسی مقایسه ای غذای خشک تجاری و جو بر شاخص های تولیدی - اقتصادی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) در روش کشت توام
سعید بقایی، مهران جواهری بابلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (434.02 K)

2 Application of Biofloc technology in cyprinus carpio
Mojtaba Alishahi، Mohammad Mehdi Haghparast، Masoud Gorbanpoor، Ali Shahriari
مشاهده مقاله | اصل مقاله (426.47 K)

3 Effect of probiotic bacteria Weissella cibaria on growth characteristics of Common carp (Cyprinus carpio)
A. Bakhshzad Mahmoudi، M. farokhrooz Lasheydani، A. Zamini، A. Shenavar-e-Masouleh، A. Thehranifard
مشاهده مقاله | اصل مقاله (84.39 K)

4 The effect of dietary kiwi (Actinidia sp.) peel powder on hematology of Common carp (Cyprinus carpio)
Fatereh Kalantari، Sakineh Yeganeh، Hosein Ouraji
مشاهده مقاله | اصل مقاله (10.11 K)

5 The effect of dietary kiwi (Actinidia sp.) peel powder on growth performance of Common carp (Cyprinus carpio)
Fatereh Kalantari، Sakineh Yeganeh، Hosein Ouraji
مشاهده مقاله | اصل مقاله (248.25 K)

6 Effects of transportation on stress indicators and biochemical parameters of the juvenile of common carp (Cyprinus carpio) using probiotic Bacilli and yeast
Hojatollah Jafaryan، Mahin Ranjdoust، samira Jafaryan
مشاهده مقاله | اصل مقاله (94.32 K)