بررسی مقایسه ای غذای خشک تجاری و جو بر شاخص های تولیدی - اقتصادی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) در روش کشت توام

پذیرفته شده برای پوستر
عنوان دوره: همایش ملی- منطقه ای آبزی پروری ماهیان دریایی
نویسندگان
1دانشگاه آزاد اسلامی، واحد اهواز، دانش آموخته دوره کارشناسی ارشد تکثیر و پرورش آبزیان، اهواز، ایران و دانشجوی دوره دکتری تخصصی تکثیر و پرورش آبزیان، گروه شیلات، دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر
2دانشگاه آزاد اسلامی، واحد اهواز، استادیار گروه شیلات، اهواز، ایران
چکیده
کلیدواژه ها