بررسی مقایسه ای غذای خشک تجاری و جو بر شاخص های تولیدی - اقتصادی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) در روش کشت توام
			پذیرفته شده برای پوستر 	
		
					عنوان دوره: همایش ملی- منطقه ای آبزی پروری ماهیان دریایی
				نویسندگان
		
					1دانشگاه آزاد اسلامی، واحد اهواز، دانش آموخته دوره کارشناسی ارشد تکثیر و پرورش آبزیان، اهواز، ایران و دانشجوی دوره دکتری تخصصی تکثیر و پرورش آبزیان، گروه شیلات، دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر
					2دانشگاه آزاد اسلامی، واحد اهواز، استادیار گروه شیلات، اهواز، ایران
				چکیده
		
		کلیدواژه ها