کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 8

1 تاثیر دو باکتری جدا شده از جمعیت باکتریایی روده ماهیان خاویاری بر عملکرد رشد و ترکیبات مغذی بدن لارو ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss
حجت الله جعفریان؛ مهدی سلطانی؛ مهدی طاعتی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (125.97 K)

2 قابلیت های بهره برداری از دافنی ماگنا (Daphnia magna)توسط لارو ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) با تاثیر پذیری از باکتری های پروبیوتیکی
حجت الله جعفریان؛ مهدی طاعتی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (100 K)

3 بررسی اثر آرتمیای غنی شده با روغن کبد ماهی کاد و ویتامین C، بر رشد، بازماندگی و مقاومت در برابر استرس لارو ماهی مرکب ببری (Sepia pharaonis)
محمدرضا زاهدی؛ امیر هوشنگ بحری؛ مازیار یحیوی؛ فلورا محمدی زاده؛ مهران یاسمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (423.2 K)

4 اثر استفاده از ناپلی آرتمیای غنی شده با دو پروبیوتیک Pediococcus pentosaceusو Bacillus subtilisدر پست لارو میگوی پا سفید غربی (Litopenaeus vannamei) روی شاخص های ایمنی و مقاومت در برابر چالش های استرس زای محیطی
تیرداد مقصودلو؛ عبدالرحیم پذیرا؛ اسماعیل عاشوری نژاد تاسنده؛ طاهره باقری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (498.23 K)

5 غنی سازی غذای میگو با جلبک های دریائی
اله کرم محمدی؛ سعید ضیایی نژاد؛ اشکان اژدری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (289.38 K)

6 تاثیر غنی سازی با پریوتیک مخمری (THEPAX) بر روی پارامترهای بیوشمیایی نائوپلیوس آرتمیای ارومیه
زینب سادات فاضلی؛ علی باقری؛ سعید شفیعی ثابت
مشاهده مقاله | اصل مقاله (142.35 K)

7 اثیر آرتمیا ارومیانا(Artemia urmiana)غنی شده با اسید های چرب غیر اشباع بر رشد، بقا، تحمل شوری و ترکیب اسید های چرب لارو تاسماهی ایرانی(Acipenser persicus)
محمود حافظیه؛ صالح کامارودین؛ چی رز بن سعد؛ کمال مصطفی عبد ستار؛ ناصر آق؛ حمیرا حسن پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (125.17 K)

8 بررسی محتوای ویتامین ث و اسیدهای چرب فوق غیر اشباع در ناپلیوس آرتمیا ارومیانا بعد از غنی سازی
محمود حافظیه؛ محمد صالح کامارودین؛ چی رز بن سعد؛ کمال مصطفی؛ حمیرا حسین پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (143.88 K)