1. صفحه اصلی
  2. مقالات منتشر شده
نویسنده =
تعداد مقالات: 3

1 The effect of covid-19 on seafood markets
M. Ahmadi، S. Kamali، F. Noghani
مشاهده مقاله اصل مقاله 82.29 K

2 The effect of tempura batter on sensory properties of raw and cooked breaded Kilka (Clupeonella cultriventris)
M. Rahnama Sangachini، S.H. Jalili، F. Khodabandeh، A. Fahim، M. Ahmadi
مشاهده مقاله اصل مقاله 106.24 K

3 The effects of thermal processes on the formation of polycyclic aromatic hydrocarbons in fish
M. Ahmadi، S. Kamali، F. Noghani
مشاهده مقاله اصل مقاله 102.99 K

دسترسی سریع

  • مقالات منتشر شده

اشتراک خبرنامه

با وارد کردن نشانی پست الکترونیکی خود جدید ترین اخبار را دریافت کنید.
سامانه مدیریت همایش های علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب