صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
نویسنده =
تعداد مقالات:
6
1
Considering the effect of common myrtle (Myrtus Communis) on growth and survival of gold fish (Carassius auratus)
M. Taherpoor، S.H. Majd Mohammadi، F. Noghani
مشاهده مقاله
اصل مقاله
83.36 K
2
The effect of covid-19 on seafood markets
M. Ahmadi، S. Kamali، F. Noghani
مشاهده مقاله
اصل مقاله
82.29 K
3
Economic consequences the impact of Coronavirus (COVID-19) on health and food safety in fisheries and agriculture
F. Noghani، S.P. Hosseini، K. Shokrabi، S.. Kamali، M. Taherpour، F. Jalalvand، E. Oruji
مشاهده مقاله
اصل مقاله
83.42 K
4
The effects of thermal processes on the formation of polycyclic aromatic hydrocarbons in fish
M. Ahmadi، S. Kamali، F. Noghani
مشاهده مقاله
اصل مقاله
102.99 K
5
Effect of different fillers on some physicochemical characteristics of canned rainbow trout (Oncorhynchus mykiss)
F. Noghani، S.P. Hosseini Shokrabi، K. Karimian
مشاهده مقاله
اصل مقاله
83.6 K
6
Amino acids profile changes of silver carp (Hypophthalmichthys molitrix) skin hydrolysate during hydrolyzing by Alcalase
S.H. Jalili، A.A. Motallebi، F. Noghani، M. Rahnama، M. Seifzadeh، F. Khodabandeh
مشاهده مقاله
اصل مقاله
84.16 K