صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
نویسنده =
تعداد مقالات:
6
1
Considering the effect of common myrtle (Myrtus Communis) on growth and survival of gold fish (Carassius auratus)
M. Taherpoor، S.H. Majd Mohammadi، F. Noghani
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (83.36 K)
2
The effect of covid-19 on seafood markets
M. Ahmadi، S. Kamali، F. Noghani
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (82.29 K)
3
Economic consequences the impact of Coronavirus (COVID-19) on health and food safety in fisheries and agriculture
F. Noghani، S.P. Hosseini، K. Shokrabi، S.. Kamali، M. Taherpour، F. Jalalvand، E. Oruji
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (83.42 K)
4
The effects of thermal processes on the formation of polycyclic aromatic hydrocarbons in fish
M. Ahmadi، S. Kamali، F. Noghani
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (102.99 K)
5
Effect of different fillers on some physicochemical characteristics of canned rainbow trout (Oncorhynchus mykiss)
F. Noghani، S.P. Hosseini Shokrabi، K. Karimian
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (83.6 K)
6
Amino acids profile changes of silver carp (Hypophthalmichthys molitrix) skin hydrolysate during hydrolyzing by Alcalase
S.H. Jalili، A.A. Motallebi، F. Noghani، M. Rahnama، M. Seifzadeh، F. Khodabandeh
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (84.16 K)