1. صفحه اصلی
  2. مقالات منتشر شده
نویسنده =
تعداد مقالات: 5

1 تولید فراورده های نانوایی فراسودمند با جلبک اسپیرولینا
هاله حدائق، منصوره قائنی، یزدان مرادی
مشاهده مقاله اصل مقاله 550.79 K

2 خواص درمانی ریز جلبک اسپیرولینا
منصوره قائنی، لاله رومیانی، فاطمه قادری اردکانی
مشاهده مقاله اصل مقاله 510.35 K

3 مصارف خوراکی ریز جلبک اسپیرولین
منصوره قائنی، هاله حدائق، یزدان مرادی
مشاهده مقاله اصل مقاله 525.9 K

4 اثرات زیست محیطی پرورش ماهیان در قفس
منصوره قائنی، مهسا نقیبی
مشاهده مقاله اصل مقاله 375.81 K

5 بررسی مزایا و معایب غذای زنده در تولید ماهیان پرورشی
لاله رومیانی، منصوره قائنی
مشاهده مقاله اصل مقاله 122.04 K

دسترسی سریع

  • مقالات منتشر شده

اشتراک خبرنامه

با وارد کردن نشانی پست الکترونیکی خود جدید ترین اخبار را دریافت کنید.
سامانه مدیریت همایش های علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب