کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 19

1 بررسی تغییرات کمی و کیفی تولیدات اولیه (فیتوپلانکتون های) دریاچه ارومیه: پیش و پس از کاهش سطح آب
فریدون محبی؛ رضا احمدی؛ علی نکوئی فرد؛ مسعود صیدگر؛ بایرامعلی داداش پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (511.27 K)

2 روش های نوین پرورش آرتمیا: تولید و عمل آوری
ناصر آق
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.43 MB)

3 استفاده از رافینات و ویناس به عنوان منبعی از کربوهیدرات ها در پرورش آرتمیا
سعید وحدت؛ ناصر آق
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.25 MB)

4 مطالعه امکان پرورش آرتمیا ارومیانا در استخرهای با آب کم شور و عایقبندی شده با لایه ژئوممبران
بایرامعلی داداش پور؛ فریدون محبی؛ رضا احمدی؛ ژاله علیزاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.21 MB)

5 بررسی سمیت حاد علف کش تری فلورالین با استفاده از شاخص زیستی آرتمیای بالغ و ناپلی
مجتبی علیشاهی؛ زهرا طولابی دزفولی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (448.79 K)

6 نقش جلبک chlorella spو Nannochloropsis oculata در تغذیه مراحل مختلف چرخه زندگی آرتمیا
طاهر پورصوفی؛ بهروز منصوری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.37 MB)

7 مقایسه تأثیر آرتمیا (غنی شده و غنی نشده) و مولتی ویتامین بر مقاومت در مقابل تنش محیطی و میزان بازماندگی ماهی بالغ تایگر (Barbus tetrazona)
زینب عبداله نژاد؛ زهره سعیدی؛ فرزانه وکیلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.11 MB)

8 بررسی ترکیب جمعیت آرتمیا و ارتباط آن با فاکتور های زنده و غیر زنده در دریاچه ارومیه
امیر شعاع حسنی؛ محمود حافظیه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (141.78 K)

9 پراکندگی و انتشار آرتمیا در ایران
محمود حافظیه؛ ناصر آق؛ حمیرا حسین پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (96.41 K)

10 بررسی بیولوژی و نقش تغذیه ای آرتمیا (Artemia) در ماهیان سردآبی
سلطنت نجار لشگری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (122.62 K)

11 استفاده از آرتمیا بعنوان حامل آنتی بیوتیک جهت به حد اقل رساندن دارو در مزارع پرورش میگو و ماهی
صابر شیری؛ میر یوسف یحیی زاده؛ علی نکوئی فرد؛ مسعود صیدگر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (898.6 K)

12 مروری بر استفاده از نماتدها به عنوان غذای زنده در آبزی پروری
نرجس صحرائیان؛ همایون حسین زاده صحافی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (839.91 K)

13 بیوتکنیک تولید بیومس آرتمیا در استخرهای بتونی و گلخانه ای
حمید طالبی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.12 MB)

14 نقش فیتوپلانکتونها در احیای جمعیت آرتمیا در دریاچه ارومیه
فریدون محبی؛ علی نکوئی فرد؛ مسعود صیدگر؛ بایرامعلی داداشپور؛ ژاله علیزاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1 MB)

15 مطالعه تاثیر تغذیه با سیست دکپسوله آرتمیا اورمیانا (Artemia urmiana) لارو ماهی آزاد خزر (Salmo trutta caspius) بر میزان بقای آن
علی نکوئی فرد؛ مسعود صیدگر؛ فریدون محبی؛ سیاوش گنجی؛ بیژن مصطفی زاده؛ شهرام دادگر؛ محمود حافظیه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.26 MB)

16 اثر استفاده از ناپلی آرتمیای غنی شده با دو پروبیوتیک Pediococcus pentosaceusو Bacillus subtilisدر پست لارو میگوی پا سفید غربی (Litopenaeus vannamei) روی شاخص های ایمنی و مقاومت در برابر چالش های استرس زای محیطی
تیرداد مقصودلو؛ عبدالرحیم پذیرا؛ اسماعیل عاشوری نژاد تاسنده؛ طاهره باقری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (498.23 K)

17 بهینه سازی روش تغذیه بچه ماهیان قره برون از شروع تغذیه فعال تا وزن 5 گرمی
محمود حافظیه؛ ناصر آق؛ حمیرا حسین پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (125.96 K)

18 بررسی مزایا و معایب غذای زنده در تولید ماهیان پرورشی
لاله رومیانی؛ منصوره قائنی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (122.04 K)

19 نگاهی به وضعیت دریاچه ارومیه و ذخایر Artemia urmian
اسماعیل کاظمی؛ محمد میثم صالحی؛ رقیه محمودی؛ حسین مرادیان؛ جواد مهدوی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (577.8 K)