کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 2

1 اثر انجماد در دمای 18- درجه سانتیگراد بر ترکیبات تقریبی بافت عضله میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei)
آذرماه غلامپور؛ عبدالرحیم مرادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (473.37 K)

2 تعیین غلظت هیستامین در بافت عضله قزل آلای رنگین کمان نگهداری شده در یخ، با استفاده از HPLC
احمدرضا حسینی؛ حسین نجف زاده ورزی؛ مرتضی علیزاده؛ ابوالحسن راستیان نسب؛ راضیه انصاری؛ حسین مرادیان؛ حبیب الله گندمکار
مشاهده مقاله | اصل مقاله (139.41 K)