کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 2 | ||
1 | بررسی اثر پوشش خوراکی کازئینات سدیم حاوی عصاره بابونه شیرازی( Anthemis tinctoria)بر شاخص پراکساید در فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان طی دوره نگهداری در یخچال | |
عباس قاسمیان قادی، فهیم دژبان | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (406.48 K) | ||
2 | تأثیر پوشش خوراکی کازئینات سدیم حاوی عصاره بابونه شیرازی(Anthemis tinctoria)بر تغییرات شاخص TVN در فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان طی دوره نگهداری در یخچال | |
عباس قاسمیان قادی، فهیم دژبان | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (634.99 K) |