| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 2 | ||
| 1 | بررسی اثر پوشش خوراکی کازئینات سدیم حاوی عصاره بابونه شیرازی( Anthemis tinctoria)بر شاخص پراکساید در فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان طی دوره نگهداری در یخچال | |
| عباس قاسمیان قادی، فهیم دژبان | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 406.48 K | ||
| 2 | تأثیر پوشش خوراکی کازئینات سدیم حاوی عصاره بابونه شیرازی(Anthemis tinctoria)بر تغییرات شاخص TVN در فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان طی دوره نگهداری در یخچال | |
| عباس قاسمیان قادی، فهیم دژبان | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 634.99 K | ||