صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات:
12
1
بهره گیری از غذای زنده غنی شده با واکسن در آبزیان جهت پیشگیری از بیماری های اخطار کردنی سازمان OIE
جلیل ذریه زهرا، محمدرضا مهرابی، مسعود صیدگر
مشاهده مقاله
اصل مقاله
842.81 K
2
تحلیلی بر طرح دریابست از دیدگاه صیادان استان بوشهر
محمد جواد شعبانی، حسین شادکامی، فاطمه گرگانی، سهراب قاسم زاده، محمد زارعی، علی مبرّزی، عبدالرسول اسماعیلی، غلام مرادی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
421.98 K
3
تاثیر غذای زنده بر سیستم ایمنی آبزیان
شبنم چشمی، مریم عامری
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.24 M
4
اثر استفاده از اسیدهای آلی و مکانیسم عمل آنها در تغذیه میگو
آیدا جعفری صیادی، فاطمه فداکار ماسوله، امیر هادی پور
مشاهده مقاله
اصل مقاله
413.97 K
5
نقش پروبیوتیک ها در تغذیه میگو
امیر هادی پور، آیدا جعفری صیادی، فاطمه فداکار ماسوله
مشاهده مقاله
اصل مقاله
315.84 K
6
بیماری های تغذیه ای در آبزیان
حسین مومنی، دبیر رضایی سورشجانی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
419.39 K
7
مروری بر استفاده از پروبیوتیک ها بر عملکرد سیستم ایمنی آبزیان
محبوبه کاهکش، تکاور محمدیان
مشاهده مقاله
اصل مقاله
760.79 K
8
بررسی جایگاه الگوی صحیح تجویز و مصرف فرآورده های آبزیان در پیشگیری و درمان بیماری ها
نستوه ابراهیم نژاد، حمید پوربابا، حامد حسنی ولاسجردی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
116.32 K
9
استفاده از ریزجلبکها به عنوان پروتئین تک یاخته در تغذیه آبزیان
نگار صفائی، مریم عامری
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.02 M
10
تعیین مناطق بالقوه صیادی میگو با استفاده از اطلاعات ماهواره ای
خسرو آئین جمشید، مهناز ربانی ها، ژیلا رنجبری، چنگیز اژدهاکش
مشاهده مقاله
اصل مقاله
116.68 K
11
ضرورت برنامه ریزی برای توسعه مشارکت زنان با هدف پایداری منابع و صنایع شیلاتی
فاطمه محسنی زاده، مهتاب مصطفوی ثابت، مهنوش مصطفوی ثابت
مشاهده مقاله
اصل مقاله
125.74 K
12
تغییر اقلیم و امنیت غذاهای دریایی
خسرو آئین جمشید، اعظم آئین جمشیدی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
536.32 K
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه