کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 12

1 بهره گیری از غذای زنده غنی شده با واکسن در آبزیان جهت پیشگیری از بیماری های اخطار کردنی سازمان OIE
جلیل ذریه زهرا؛ محمدرضا مهرابی؛ مسعود صیدگر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (842.81 K)

2 تحلیلی بر طرح دریابست از دیدگاه صیادان استان بوشهر
محمد جواد شعبانی؛ حسین شادکامی؛ فاطمه گرگانی؛ سهراب قاسم زاده؛ محمد زارعی؛ علی مبرّزی؛ عبدالرسول اسماعیلی؛ غلام مرادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (421.98 K)

3 تاثیر غذای زنده بر سیستم ایمنی آبزیان
شبنم چشمی؛ مریم عامری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.24 MB)

4 اثر استفاده از اسیدهای آلی و مکانیسم عمل آنها در تغذیه میگو
آیدا جعفری صیادی؛ فاطمه فداکار ماسوله؛ امیر هادی پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (413.97 K)

5 نقش پروبیوتیک ها در تغذیه میگو
امیر هادی پور؛ آیدا جعفری صیادی؛ فاطمه فداکار ماسوله
مشاهده مقاله | اصل مقاله (315.84 K)

6 بیماری های تغذیه ای در آبزیان
حسین مومنی؛ دبیر رضایی سورشجانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (419.39 K)

7 مروری بر استفاده از پروبیوتیک ها بر عملکرد سیستم ایمنی آبزیان
محبوبه کاهکش؛ تکاور محمدیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (760.79 K)

8 بررسی جایگاه الگوی صحیح تجویز و مصرف فرآورده های آبزیان در پیشگیری و درمان بیماری ها
نستوه ابراهیم نژاد؛ حمید پوربابا؛ حامد حسنی ولاسجردی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (116.32 K)

9 استفاده از ریزجلبکها به عنوان پروتئین تک یاخته در تغذیه آبزیان
نگار صفائی؛ مریم عامری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.02 MB)

10 تعیین مناطق بالقوه صیادی میگو با استفاده از اطلاعات ماهواره ای
خسرو آئین جمشید؛ مهناز ربانی ها؛ ژیلا رنجبری؛ چنگیز اژدهاکش
مشاهده مقاله | اصل مقاله (116.68 K)

11 ضرورت برنامه ریزی برای توسعه مشارکت زنان با هدف پایداری منابع و صنایع شیلاتی
فاطمه محسنی زاده؛ مهتاب مصطفوی ثابت؛ مهنوش مصطفوی ثابت
مشاهده مقاله | اصل مقاله (125.74 K)

12 تغییر اقلیم و امنیت غذاهای دریایی
خسرو آئین جمشید؛ اعظم آئین جمشیدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (536.32 K)