صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات:
12
1
بهره گیری از غذای زنده غنی شده با واکسن در آبزیان جهت پیشگیری از بیماری های اخطار کردنی سازمان OIE
جلیل ذریه زهرا؛ محمدرضا مهرابی؛ مسعود صیدگر
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (842.81 K)
2
تحلیلی بر طرح دریابست از دیدگاه صیادان استان بوشهر
محمد جواد شعبانی؛ حسین شادکامی؛ فاطمه گرگانی؛ سهراب قاسم زاده؛ محمد زارعی؛ علی مبرّزی؛ عبدالرسول اسماعیلی؛ غلام مرادی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (421.98 K)
3
تاثیر غذای زنده بر سیستم ایمنی آبزیان
شبنم چشمی؛ مریم عامری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.24 MB)
4
اثر استفاده از اسیدهای آلی و مکانیسم عمل آنها در تغذیه میگو
آیدا جعفری صیادی؛ فاطمه فداکار ماسوله؛ امیر هادی پور
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (413.97 K)
5
نقش پروبیوتیک ها در تغذیه میگو
امیر هادی پور؛ آیدا جعفری صیادی؛ فاطمه فداکار ماسوله
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (315.84 K)
6
بیماری های تغذیه ای در آبزیان
حسین مومنی؛ دبیر رضایی سورشجانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (419.39 K)
7
مروری بر استفاده از پروبیوتیک ها بر عملکرد سیستم ایمنی آبزیان
محبوبه کاهکش؛ تکاور محمدیان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (760.79 K)
8
بررسی جایگاه الگوی صحیح تجویز و مصرف فرآورده های آبزیان در پیشگیری و درمان بیماری ها
نستوه ابراهیم نژاد؛ حمید پوربابا؛ حامد حسنی ولاسجردی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (116.32 K)
9
استفاده از ریزجلبکها به عنوان پروتئین تک یاخته در تغذیه آبزیان
نگار صفائی؛ مریم عامری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.02 MB)
10
تعیین مناطق بالقوه صیادی میگو با استفاده از اطلاعات ماهواره ای
خسرو آئین جمشید؛ مهناز ربانی ها؛ ژیلا رنجبری؛ چنگیز اژدهاکش
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (116.68 K)
11
ضرورت برنامه ریزی برای توسعه مشارکت زنان با هدف پایداری منابع و صنایع شیلاتی
فاطمه محسنی زاده؛ مهتاب مصطفوی ثابت؛ مهنوش مصطفوی ثابت
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (125.74 K)
12
تغییر اقلیم و امنیت غذاهای دریایی
خسرو آئین جمشید؛ اعظم آئین جمشیدی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (536.32 K)
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه