1. صفحه اصلی
  2. مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 2

1 بررسی اثر پوشش خوراکی کازئینات سدیم حاوی عصاره بابونه شیرازی( Anthemis tinctoria)بر شاخص پراکساید در فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان طی دوره نگهداری در یخچال
عباس قاسمیان قادی، فهیم دژبان
مشاهده مقاله اصل مقاله 406.48 K

2 تأثیر پوشش خوراکی کازئینات سدیم حاوی عصاره بابونه شیرازی(Anthemis tinctoria)بر تغییرات شاخص TVN در فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان طی دوره نگهداری در یخچال
عباس قاسمیان قادی، فهیم دژبان
مشاهده مقاله اصل مقاله 634.99 K

دسترسی سریع

  • مقالات منتشر شده

اشتراک خبرنامه

با وارد کردن نشانی پست الکترونیکی خود جدید ترین اخبار را دریافت کنید.
سامانه مدیریت همایش های علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب