کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 6

1 بررسی تغییرات صید در واحد سطح و ارزیابی ذخیره بر اساس عمق در گیش ماهیان در آبهای شمال دریای عمان
حوریا موری بازفتی، نرگس جوادزاده
مشاهده مقاله اصل مقاله 549.05 K

2 بررسی امکان سنجی تکثیر حلوا سفید (Pampus argenteus) در ایران (استان خوزستان) و کویت
هوشنگ انصاری، مجتبی ذبایح نجف آبادی، سلیمان المطر
مشاهده مقاله اصل مقاله 408.75 K

3 مولد سازی شاه میگوی آب شیرین Astacus leptoduatylus
مهدی مومنی
مشاهده مقاله اصل مقاله 441.31 K

4 پیشرفت های تحقیقاتی در تکثیر، پرورش و تغذیه ی ماهی صبیتی (Sparidentex hasta)
مرتضی یعقوبی، جاسم غفله مرمضی، منصور طرفی موزان زاده، اسمعیل پقه
مشاهده مقاله اصل مقاله 464.34 K

5 مقایسه ارزش غذایی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) و ماهی سفید(Rutilus frisii kutum) بر اساس ترکیب شیمیایی فیله
مهدی ذوالفقاری، بهاره شعبانپور، ساناز فلاح زاده
مشاهده مقاله اصل مقاله 145.2 K

6 تعیین ارزش غذایی پودر آرتمیا با روش های شیمیایی
ابوالفضل زارعی
مشاهده مقاله اصل مقاله 121.35 K