| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 6 | ||
| 1 | بررسی تغییرات صید در واحد سطح و ارزیابی ذخیره بر اساس عمق در گیش ماهیان در آبهای شمال دریای عمان | |
| حوریا موری بازفتی، نرگس جوادزاده | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 549.05 K | ||
| 2 | بررسی امکان سنجی تکثیر حلوا سفید (Pampus argenteus) در ایران (استان خوزستان) و کویت | |
| هوشنگ انصاری، مجتبی ذبایح نجف آبادی، سلیمان المطر | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 408.75 K | ||
| 3 | مولد سازی شاه میگوی آب شیرین Astacus leptoduatylus | |
| مهدی مومنی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 441.31 K | ||
| 4 | پیشرفت های تحقیقاتی در تکثیر، پرورش و تغذیه ی ماهی صبیتی (Sparidentex hasta) | |
| مرتضی یعقوبی، جاسم غفله مرمضی، منصور طرفی موزان زاده، اسمعیل پقه | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 464.34 K | ||
| 5 | مقایسه ارزش غذایی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) و ماهی سفید(Rutilus frisii kutum) بر اساس ترکیب شیمیایی فیله | |
| مهدی ذوالفقاری، بهاره شعبانپور، ساناز فلاح زاده | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 145.2 K | ||
| 6 | تعیین ارزش غذایی پودر آرتمیا با روش های شیمیایی | |
| ابوالفضل زارعی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 121.35 K | ||