کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 6

1 بررسی تغییرات صید در واحد سطح و ارزیابی ذخیره بر اساس عمق در گیش ماهیان در آبهای شمال دریای عمان
حوریا موری بازفتی؛ نرگس جوادزاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (549.05 K)

2 بررسی امکان سنجی تکثیر حلوا سفید (Pampus argenteus) در ایران (استان خوزستان) و کویت
هوشنگ انصاری؛ مجتبی ذبایح نجف آبادی؛ سلیمان المطر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (408.75 K)

3 مولد سازی شاه میگوی آب شیرین Astacus leptoduatylus
مهدی مومنی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (441.31 K)

4 پیشرفت های تحقیقاتی در تکثیر، پرورش و تغذیه ی ماهی صبیتی (Sparidentex hasta)
مرتضی یعقوبی؛ جاسم غفله مرمضی؛ منصور طرفی موزان زاده؛ اسمعیل پقه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (464.34 K)

5 مقایسه ارزش غذایی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) و ماهی سفید(Rutilus frisii kutum) بر اساس ترکیب شیمیایی فیله
مهدی ذوالفقاری؛ بهاره شعبانپور؛ ساناز فلاح زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (145.2 K)

6 تعیین ارزش غذایی پودر آرتمیا با روش های شیمیایی
ابوالفضل زارعی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (121.35 K)