کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 3 | ||
1 | تاثیر اسیدسیتریک و ویتامین E بر تغییر ترکیب بدن خمیر جلبک (chlorella vulgaris) در دمای 4 درجه سانتیگراد - درطول 8 هفته | |
صفورا طاطاری؛ عبدالمحمد عابدیان کناری؛ مسعود رضائی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (394.37 K) | ||
2 | مقایسه تاثیر چند غذای استارتر داخلی و خارجی بر ماندگاری و شاخص های رشد بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان | |
داود ضرغام؛ مرتضی علیزاده؛ طیبه باشتی؛ عین الله گرجی پور؛ ابوالحسن راستیان نسب | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (142.1 K) | ||
3 | اثر نمک سود سبک بر ماندگاری فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) تحت شرایط نگهداری در یخچال: بر اساس، خصوصیات حسی، فساد پروتئینی و اکسیداسیون چربی ها | |
مهدی ذوالفقاری؛ بهاره شعبانپور؛ ساناز فلاح زاده | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (152.55 K) |