1. صفحه اصلی
  2. مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 3

1 تاثیر اسیدسیتریک و ویتامین E بر تغییر ترکیب بدن خمیر جلبک (chlorella vulgaris) در دمای 4 درجه سانتیگراد - درطول 8 هفته
صفورا طاطاری، عبدالمحمد عابدیان کناری، مسعود رضائی
مشاهده مقاله اصل مقاله 394.37 K

2 مقایسه تاثیر چند غذای استارتر داخلی و خارجی بر ماندگاری و شاخص های رشد بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان
داود ضرغام، مرتضی علیزاده، طیبه باشتی، عین الله گرجی پور، ابوالحسن راستیان نسب
مشاهده مقاله اصل مقاله 142.1 K

3 اثر نمک سود سبک بر ماندگاری فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) تحت شرایط نگهداری در یخچال: بر اساس، خصوصیات حسی، فساد پروتئینی و اکسیداسیون چربی ها
مهدی ذوالفقاری، بهاره شعبانپور، ساناز فلاح زاده
مشاهده مقاله اصل مقاله 152.55 K

دسترسی سریع

  • مقالات منتشر شده

اشتراک خبرنامه

با وارد کردن نشانی پست الکترونیکی خود جدید ترین اخبار را دریافت کنید.
سامانه مدیریت همایش های علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب