صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات:
8
1
بررسی استفاده از غذای زنده در آبزی پروری
ابوالفضل بحری، علی بیگی کلشتری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.25 MB)
2
تعیین زمان بهینه تغذیه لاروهای قزل آلای رنگین کمان(Oncorhynchns mykiss) از ناپلیوس آرتمیا
علی نظام الاسلامی، حمید رضا چگنی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (99.87 K)
3
تعیین نیاز اسید چرب n-3 LC PUFA در جیره غذایی ماهی صبیتی جوان (Sparidentex hasta)
منصور طرفی موزان زاده، جاسم غفله مرمضی، وحید یاوری، ناصر آق، تکاور محمدیان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (427.51 K)
4
بررسی تغییرات غلظت تری گلیسرید و کلسترول موجود در عضلات قزل آلای رنگین کمان در فصول تابستان و زمستان
عبدالناصر محبی، محمدحسین مفتونیان، فریبا قاسمیان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (143.51 K)
5
اثر جایگزینی کنجاله تخم پنبه ایرانی (واریته پاک) باکنجاله سویا در جیره غذایی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
Shahram Dadgar، Abdul Razak Alimon، Che Roos B .Saad، Mohd Salleh Kamarudin، Mahmood Nafisi
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (126.65 K)
6
مطالعه ترکیبات لاشه بدن ماهیان قزل آلای رنگین کمان نژاد فرانسوی پرورشی
زینب صادقی، مریم جرجانی، قدرت شاهی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (97.18 K)
7
کاربرد برخی ضایعات عمل آوری شده غلات در جیره غذائی قزل آلای رنگین کمان (Onchorhynchus mykiss)در مرحله پرواری
شهرام دادگر، مرتضی علیزاده
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (144.13 K)
8
مروری بر مدیریت تغذیه میگوی وانامی و اثر آن بر کیفیت آب مزراع پرورشی
سعید مغفوری سرکمی، یلدا بنی اسماعیلی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (171.87 K)