کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 8

1 بررسی استفاده از غذای زنده در آبزی پروری
ابوالفضل بحری؛ علی بیگی کلشتری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.25 MB)

2 تعیین زمان بهینه تغذیه لاروهای قزل آلای رنگین کمان(Oncorhynchns mykiss) از ناپلیوس آرتمیا
علی نظام الاسلامی؛ حمید رضا چگنی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (99.87 K)

3 تعیین نیاز اسید چرب n-3 LC PUFA در جیره غذایی ماهی صبیتی جوان (Sparidentex hasta)
منصور طرفی موزان زاده؛ جاسم غفله مرمضی؛ وحید یاوری؛ ناصر آق؛ تکاور محمدیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (427.51 K)

4 بررسی تغییرات غلظت تری گلیسرید و کلسترول موجود در عضلات قزل آلای رنگین کمان در فصول تابستان و زمستان
عبدالناصر محبی؛ محمدحسین مفتونیان؛ فریبا قاسمیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (143.51 K)

5 اثر جایگزینی کنجاله تخم پنبه ایرانی (واریته پاک) باکنجاله سویا در جیره غذایی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
Shahram Dadgar؛ Abdul Razak Alimon؛ Che Roos B .Saad؛ Mohd Salleh Kamarudin؛ Mahmood Nafisi
مشاهده مقاله | اصل مقاله (126.65 K)

6 مطالعه ترکیبات لاشه بدن ماهیان قزل آلای رنگین کمان نژاد فرانسوی پرورشی
زینب صادقی؛ مریم جرجانی؛ قدرت شاهی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (97.18 K)

7 کاربرد برخی ضایعات عمل آوری شده غلات در جیره غذائی قزل آلای رنگین کمان (Onchorhynchus mykiss)در مرحله پرواری
شهرام دادگر؛ مرتضی علیزاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (144.13 K)

8 مروری بر مدیریت تغذیه میگوی وانامی و اثر آن بر کیفیت آب مزراع پرورشی
سعید مغفوری سرکمی؛ یلدا بنی اسماعیلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (171.87 K)