1. صفحه اصلی
  2. مقالات منتشر شده
نویسنده =
تعداد مقالات: 2

1 Antioxidant potential of rosemary extract and thyme in prolonging the shelf life of minced carp (Hypophtalmichthys molitrix)
F. Khodabandeh، S.H. Jalili، A. Fahim، M. Rahnama Sangachini، M. Seifzadeh
مشاهده مقاله اصل مقاله 124.52 K

2 The effect of tempura batter on sensory properties of raw and cooked breaded Kilka (Clupeonella cultriventris)
M. Rahnama Sangachini، S.H. Jalili، F. Khodabandeh، A. Fahim، M. Ahmadi
مشاهده مقاله اصل مقاله 106.24 K

دسترسی سریع

  • مقالات منتشر شده

اشتراک خبرنامه

با وارد کردن نشانی پست الکترونیکی خود جدید ترین اخبار را دریافت کنید.
سامانه مدیریت همایش های علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب