1. صفحه اصلی
  2. مقالات منتشر شده
نویسنده =
تعداد مقالات: 2

1 استفاده از صمغ ها (Gums) به منظور کاهش جذب روغن و بهبود کیفیت ناگت ماهی
عیسی بهرامی زاده
مشاهده مقاله اصل مقاله 441.25 K

2 رویکرد جدید فرآوری محصولات شیلاتی با پرورش ماهی در قفس
عیسی بهرامی زاده، دل آرا سپهرفر، محمد سوداگر
مشاهده مقاله اصل مقاله 570.41 K

دسترسی سریع

  • مقالات منتشر شده

اشتراک خبرنامه

با وارد کردن نشانی پست الکترونیکی خود جدید ترین اخبار را دریافت کنید.
سامانه مدیریت همایش های علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب