کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 2 | ||
1 | اثر سینرژیستی بسته بندی وکیوم و نمک سود بر ماندگاری فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در دمایCº 4: بر اساس آزمایشات شیمیایی، میکروبی و خصوصیات حسی | |
مهدی ذوالفقاری، بهاره شعبانپور، ساناز فلاح زده | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (123.67 K) | ||
2 | رابطه بین اکسیداسیون چربی ها، هیدرولیز اسیدهای چرب و خصوصیات حسی در فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان (hus mykissOncorhync) بسته بندی شده درخلاء تحت نگهداری در دمایC°4 | |
مهدی ذوالفقاری، بهاره شعبانپور، ساناز فلاح زاده | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (130.98 K) |