کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 1 | ||
1 | بررسی اثرات مدت و درجه حرارت نگهداری برپراکسیداسیون لیپیدها در ماهی قزل آلای رنگین کمان | |
عبدالناصر محبی، محمدحسین مفتونیان، فریبا قاسمیان | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (147.34 K) |
کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 1 | ||
1 | بررسی اثرات مدت و درجه حرارت نگهداری برپراکسیداسیون لیپیدها در ماهی قزل آلای رنگین کمان | |
عبدالناصر محبی، محمدحسین مفتونیان، فریبا قاسمیان | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (147.34 K) |