| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 3 | ||
| 1 | بررسی تاثیر محرک های ایمنی (کیتین، کیتوزان، لوامیزول و عصاره اتانولی پروپولیس) و منابع پروتئینی موجود در جیره (حیوانی و گیاهی) بر برخی شاخص های زیستی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) | |
| امید صفری، امین بیاتی، فرشید اشراقیان | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 124.49 K | ||
| 2 | مطالعه تاثیرات سوء سمیت حاد دیازینون بر تغییرات آسیب شناسی بافتی و شاخص های خونی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) | |
| مهدی بنایی، علیرضا میرواقفی، کمال احمدی، غلامرضا رفیعی، دارا باقری | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 124.74 K | ||
| 3 | بررسی اثر استفاده از پودر پوست کیوی.( Actinidia sp)در جیره ماهی کپورمعمولی (Cyprinus carpio)بر شاخصهای خونی | |
| فاطره کلانتری، سکینه یگانه، حسین اورجی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 391.1 K | ||