بررسی تاثیر محرک های ایمنی (کیتین، کیتوزان، لوامیزول و عصاره اتانولی پروپولیس) و منابع پروتئینی موجود در جیره (حیوانی و گیاهی) بر برخی شاخص های زیستی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)

پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (124.49 K)
عنوان دوره: نخستین همایش ملی ماهیان سردآبی
نویسندگان
1دانشجوی دکتری شیلات دانشگاه تهران و عضو هیات علمی دانشگاه فردوسی مشهد
2دامپزشک، فارغ التحصیل دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد
3دامپزشک، فارغ التحصیل دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد
چکیده
کلیدواژه ها