بررسی تاثیر محرک های ایمنی (کیتین، کیتوزان، لوامیزول و عصاره اتانولی پروپولیس) و منابع پروتئینی موجود در جیره (حیوانی و گیاهی) بر برخی شاخص های زیستی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
			پذیرفته شده برای پوستر 	
		
					عنوان دوره: نخستین همایش ملی ماهیان سردآبی
				نویسندگان
		
					1دانشجوی دکتری شیلات دانشگاه تهران و عضو هیات علمی دانشگاه فردوسی مشهد
					2دامپزشک، فارغ التحصیل دانشگاه  آزاد اسلامی واحد شهرکرد
					3دامپزشک، فارغ التحصیل دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد
				چکیده
		
		کلیدواژه ها