| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 1 | ||
| 1 | بررسی اثر پوشش خوراکی کازئینات سدیم حاوی عصاره بابونه شیرازی( Anthemis tinctoria)بر شاخص پراکساید در فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان طی دوره نگهداری در یخچال | |
| عباس قاسمیان قادی، فهیم دژبان | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 406.48 K | ||
| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 1 | ||
| 1 | بررسی اثر پوشش خوراکی کازئینات سدیم حاوی عصاره بابونه شیرازی( Anthemis tinctoria)بر شاخص پراکساید در فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان طی دوره نگهداری در یخچال | |
| عباس قاسمیان قادی، فهیم دژبان | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 406.48 K | ||