کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 15

1 تاثیر جایگزینی پودر ریزجلبک اسپیرولینا Spriulina platensis با پودر ماهی بر عملکرد رشد میگوی وانامی Litopenaeus vannamei
سمیه پاک روان؛ آرش اکبرزاده؛ میرمسعود سجادی؛ عبدالمجید حاجی مرادلو؛ فرزانه نوری؛ مسعود اصغری؛ حمید دنیایی داریان؛ حمیده کردی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (405.81 K)

2 تاثیر جایگزینی پودر ریزجلبک کلرلا chlorella vulgaris با پودر ماهی بر عملکرد رشد میگوی وانامی Litopenaeus vannamei
سمیه پاک روان؛ آرش اکبرزاده؛ میرمسعود سجادی؛ عبدالمجید حاجی مرادلو؛ فرزانه نوری؛ مسعود اصغری؛ حمید دنیایی داریان؛ حمیده کردی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (529.02 K)

3 تاثیر جایگزینی پودر ریزجلبک اسپیرولینا Spriulina platensis با پودر ماهی بر عملکرد رشد میگوی و انامی Litopenaeus vannamei
سمیه پاک روان؛ آرش اکبرزاده؛ میرمسعود سجادی؛ عبدالمجید حاجی مرادلو؛ فرزانه نوری؛ مسعود اصغری؛ حمید دنیایی داریان؛ حمیده کردی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (809.57 K)

4 اثر استفاده از اسیدهای آلی و مکانیسم عمل آنها در تغذیه میگو
آیدا جعفری صیادی؛ فاطمه فداکار ماسوله؛ امیر هادی پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (413.97 K)

5 بررسی اثر سطوح مختلف کنجاله کانولا فرآوری شده با حرارت خشک بر عملکرد رشد و هورمون های تیروئیدی (T3 , T4) ماهی قزل آلای رنگین کمان
قاسم کریم زاده؛ صادق کریم زاده؛ عبدالله محمد جعفری؛ سید ماکان موسوی کاشانی؛ علی طاهری میرقائد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (142.28 K)

6 نقش شوری و املاح محلول در آب سیستم های پرورشی در افزایش پتانسیل تولیدی ماهی قزل آلای رنگین کمان
حجت الله جعفریان؛ نورمحمد مخدومی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (119.42 K)

7 اثرات زنجبیل (Zingiber officinale) بر عملکرد رشد ماهی قزل آلا رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
مسعود حقیقی؛ غلامرضا لشتو آقایی؛ حوا فاندر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (143.4 K)

8 اثرات جایگزینی نسبی ماکروجلبک دریائی با پودر ماهی بر عملکرد رشد و پاسخ های فیزیولوزیک ماهی سی باس آسیایی (Lates calcarifer)
وحید مرشدی؛ محمود نفیسی بهابادی؛ مریم عضدی؛ نرجس تنگستانی؛ ابراهیم ستوده؛ محمود حافظیه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (774.87 K)

9 کاربرد برخی ضایعات عمل آوری شده غلات در جیره غذائی قزل آلای رنگین کمان (Onchorhynchus mykiss)در مرحله پرواری
شهرام دادگر؛ مرتضی علیزاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (144.13 K)

10 تاثیر سطوح مختلف پروتئین جیره غذایی بر عملکرد رشد و ترکیب لاشه قزل آلای رنگین کمان در آب لب شور (Oncorhynchus mykiss)
مرتضی علیزاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (122.54 K)

11 اثر سطوح مختلف مخمر هیدرولیز نوتری ییست بر عملکرد رشد،پارامترهای خونی،شاخص های تنش و نرخ بازماندگان ماهی قزل آلای رنگین کمان
صادق کریم زاده؛ عباس اسماعیلی ملا؛ محمد ناظری؛ مجید رضایی مایانی؛ محسن نیکخواه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (368.28 K)

12 بررسی اثر جایگزینی پودر ماهی با کنجاله سویا و کنجاله سویای تخمیری بر درصد افزایش وزن بدن و ضریب تبدیل غذایی در فیل ماهی ( Huso usoh)
حمیرا منتظری پرچیکالئی؛ عبدالحمید عابدیان کناری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (422.29 K)

13 تأثیر پربیوتیک های سلماناکس، ای مکس و ای مکس اولترا بر عملکرد رشد فیل ماهیان (Huso huso )پرواری در شرایط پن کالچر خلیج گرگان
مجید رضایی؛ حجت الله جعفریان؛ هادی رئیسی؛ مصطفی عقیلی نژاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (588.37 K)

14 بررسی دو پربیوتیک تجاری سلماناکس مایع و سلماناکس پودری بر پارامترهای رشد، کارایی تغذیه و ترکیبات شیمیایی بدن بچه ماهیان جوان ازون برون ( Asipencer stellatus)
کریم طرک؛ حجت الله جعفریان؛ محمد فرهنگی؛ ناصر کریمی راد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (374.63 K)

15 اثر سطوح مختلف جلبک و پربیوتیک بر عملکرد رشد، نرخ بازماندگی و فلور میکروبی روده ماهی قزل آلای رنگین کمان
صادق کریم زاده؛ عباس اسماعیلی ملا؛ محمد ناظری؛ مجید رضایی مایانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (293.59 K)