صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات:
8
1
تولید انبوه جلبک بعنوان غذای آبزیان
آزاده رحمانی؛ مریم ملاصالحی؛ آیدا حمیدخانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.33 MB)
2
اثر سطوح مختلف پروتئین جیره غذایی بر آنزیم های آنتی اکسیدانتی میگوی پاسفیدغربی (Litopenaeus vannamei)
نعیم پورمحمد؛ وحید یاوری؛ محمد موسوی؛ محمد ذاکری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (127.16 K)
3
اثر تغییر درصد پروتئین وعده های مختلف جیره بر رشد و دفع نیتروژن کل غیر آلی در پرورش ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
مجید بختیاری؛ مهرداد فرهنگی؛ احمد ایمانی؛ شفق کمال؛ غلامرضا رفیعی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (143.28 K)
4
تعیین کیفیت جیره ی غذایی ماهیان پرورشی با استفاده از سنجش ازت آزاد شده از ماهیان
مهرداد فتح اللهی؛ بهزاد فتح اللهی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (141.2 K)
5
بررسی اثرات سطوح مختلف پروتئین و انرژی جیره بر ترکیب بیوشیمیایی بدن ماهی صبیتی (Sparidentex hasta) جوان
مجتبی ذبایح نجف آبادی؛ اسمعیل پقه؛ جاسم غفله مرمضی؛ فاطمه حکمت پور
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (467.32 K)
6
اثرات کمبود اسید آمینه ی لایزین در جیره ی بر فاکتور های رشد و پروفیل اسید آمینه ی ماهی صبیتی جوان (Sparidentex hasta)
مرتضی یعقوبی؛ جاسم غفله مرمضی؛ امید صفری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (511.26 K)
7
بیان تغییرات پروتئین CIRP در مرحله رسیدگی جنسی ماهی استرلیاد
محمد یونس زاده فشالمی؛ امیر پرویز سلاطی؛ سعید کیوان شکوه
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (442.67 K)
8
مطالعه تاثیر شدت نور و دوره های روشنایی / تاریکی بر میزان رشد و پروتیئن در جلبک سبز Chlorella vulgaris
زهرا امینی خوئی؛ سیدجعفر سیف آبادی؛ زهره رمضان پورطبالوندانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (123.4 K)