کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 8

1 تولید انبوه جلبک بعنوان غذای آبزیان
آزاده رحمانی؛ مریم ملاصالحی؛ آیدا حمیدخانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.33 MB)

2 اثر سطوح مختلف پروتئین جیره غذایی بر آنزیم های آنتی اکسیدانتی میگوی پاسفیدغربی (Litopenaeus vannamei)
نعیم پورمحمد؛ وحید یاوری؛ محمد موسوی؛ محمد ذاکری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (127.16 K)

3 اثر تغییر درصد پروتئین وعده های مختلف جیره بر رشد و دفع نیتروژن کل غیر آلی در پرورش ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
مجید بختیاری؛ مهرداد فرهنگی؛ احمد ایمانی؛ شفق کمال؛ غلامرضا رفیعی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (143.28 K)

4 تعیین کیفیت جیره ی غذایی ماهیان پرورشی با استفاده از سنجش ازت آزاد شده از ماهیان
مهرداد فتح اللهی؛ بهزاد فتح اللهی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (141.2 K)

5 بررسی اثرات سطوح مختلف پروتئین و انرژی جیره بر ترکیب بیوشیمیایی بدن ماهی صبیتی (Sparidentex hasta) جوان
مجتبی ذبایح نجف آبادی؛ اسمعیل پقه؛ جاسم غفله مرمضی؛ فاطمه حکمت پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (467.32 K)

6 اثرات کمبود اسید آمینه ی لایزین در جیره ی بر فاکتور های رشد و پروفیل اسید آمینه ی ماهی صبیتی جوان (Sparidentex hasta)
مرتضی یعقوبی؛ جاسم غفله مرمضی؛ امید صفری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (511.26 K)

7 بیان تغییرات پروتئین CIRP در مرحله رسیدگی جنسی ماهی استرلیاد
محمد یونس زاده فشالمی؛ امیر پرویز سلاطی؛ سعید کیوان شکوه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (442.67 K)

8 مطالعه تاثیر شدت نور و دوره های روشنایی / تاریکی بر میزان رشد و پروتیئن در جلبک سبز Chlorella vulgaris
زهرا امینی خوئی؛ سیدجعفر سیف آبادی؛ زهره رمضان پورطبالوندانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (123.4 K)