کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 8

1 تولید انبوه جلبک بعنوان غذای آبزیان
آزاده رحمانی، مریم ملاصالحی، آیدا حمیدخانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.33 MB)

2 اثر سطوح مختلف پروتئین جیره غذایی بر آنزیم های آنتی اکسیدانتی میگوی پاسفیدغربی (Litopenaeus vannamei)
نعیم پورمحمد، وحید یاوری، محمد موسوی، محمد ذاکری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (127.16 K)

3 اثر تغییر درصد پروتئین وعده های مختلف جیره بر رشد و دفع نیتروژن کل غیر آلی در پرورش ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
مجید بختیاری، مهرداد فرهنگی، احمد ایمانی، شفق کمال، غلامرضا رفیعی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (143.28 K)

4 تعیین کیفیت جیره ی غذایی ماهیان پرورشی با استفاده از سنجش ازت آزاد شده از ماهیان
مهرداد فتح اللهی، بهزاد فتح اللهی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (141.2 K)

5 بررسی اثرات سطوح مختلف پروتئین و انرژی جیره بر ترکیب بیوشیمیایی بدن ماهی صبیتی (Sparidentex hasta) جوان
مجتبی ذبایح نجف آبادی، اسمعیل پقه، جاسم غفله مرمضی، فاطمه حکمت پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (467.32 K)

6 اثرات کمبود اسید آمینه ی لایزین در جیره ی بر فاکتور های رشد و پروفیل اسید آمینه ی ماهی صبیتی جوان (Sparidentex hasta)
مرتضی یعقوبی، جاسم غفله مرمضی، امید صفری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (511.26 K)

7 بیان تغییرات پروتئین CIRP در مرحله رسیدگی جنسی ماهی استرلیاد
محمد یونس زاده فشالمی، امیر پرویز سلاطی، سعید کیوان شکوه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (442.67 K)

8 مطالعه تاثیر شدت نور و دوره های روشنایی / تاریکی بر میزان رشد و پروتیئن در جلبک سبز Chlorella vulgaris
زهرا امینی خوئی، سیدجعفر سیف آبادی، زهره رمضان پورطبالوندانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (123.4 K)