کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 8

1 ارزیابی اثرات سطوح مختلف سوسپانسیون میکرو جلبک کلرلا به فرانسچه های بیوشیمیایی در جوجه های گوشتی
علی گنجیان خناری؛ فاطمه گنجیان خناری؛ مهدی گل آقایی؛ فاطمه تهامی؛ حمید رمضانی؛ حمید آذری؛ محمود قانعی تهرانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (411.62 K)

2 بررسی تاثیر میکروجلبک کلرلا بر عملکرد رشد جوجه گوشتی
علی گنجیان خناری؛ فاطمه گنجیان خناری؛ مهدی گل آقایی؛ فاطمه تهامی؛ حمید رمضانی؛ حمید آذری؛ محمود قانعی تهرانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (538.45 K)

3 بررسی تاثیر میکروجلبک کلرلا در حذف آنتی بیوتیک جوجه گوشتی
علی گنجیان خناری؛ فاطمه گنجیان خناری؛ مهدی گل آقایی؛ فاطمه تهامی؛ حمید رمضانی؛ حمید آذری؛ محمود قانعی تهرانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (634.81 K)

4 نقش پروبیوتیک ها در تغذیه میگو
امیر هادی پور؛ آیدا جعفری صیادی؛ فاطمه فداکار ماسوله
مشاهده مقاله | اصل مقاله (315.84 K)

5 بررسی و شناسایی عوامل باکتریایی بیماری زا در بچه ماهیان قزل آلای ارسالی به آزمایشگاه مرکزی استان چهار محال و بختیاری در سال 86 و 87
خدیجه خاکسار؛ محمد اسدی؛ مظاهر زمانی؛ محمد حسین فلاح
مشاهده مقاله | اصل مقاله (97.6 K)

6 استفاده از آرتمیا بعنوان حامل آنتی بیوتیک جهت به حد اقل رساندن دارو در مزارع پرورش میگو و ماهی
صابر شیری؛ میر یوسف یحیی زاده؛ علی نکوئی فرد؛ مسعود صیدگر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (898.6 K)

7 استفاده از ترکیبات گیاهی در افزایش بازده تولید و کاهش اثرات زیست محیطی آبزی
شفا حویزاوی؛ صمد بهرامی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (481.07 K)

8 بررسی فعالیت ضد میکروبی ریزجلبک اسپیرولینا (Spirulina platensis)در شرایط آزمایشگاه
متین شکوری؛ رضا صفری؛ حامد قلی پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (510.13 K)