نویسنده =
تعداد مقالات: 5

1 روند رشد میگو وانامی( Litopenaeus vannamei (Boone, 1931 در آب لب شور دریای خزر
محمدوحید فارابی، علی اکبر صالحی، محمود قانعی تهرانی، منصور شریفیان، مهدی گل آقایی درزی، مجید ابراهیم زاده، عبداله جعفری، اسحاق علوی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (742.41 K)

2 تولید بیوسیلاژ از زائدات ماهی قزل آلا و توجیه اقتصادی محصول تولید شده
رضا صفری، حسن نصراله زاده ساروی، محمد وحید فارابی، عبداله جعفری، ایوب داوودی، حسن ملایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (394.88 K)

3 تاثیر پروتئین هیدرولیز شده ماهی کیلکای معمولی (Clupeonella cultriventris)و الکتوباسیلوس پالنتاروم (Lactobacillus plantarum)بر فلور باکتریایی روده ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)و مقاومت آن در برابر یرسینیوزیس
رضا صفری، عبداله جعفری، زهرا یعقوب زاده، علی اکبر عرب احمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (432.06 K)

4 تاثیر پروتئین هیدرولیز شده ماهی کیلکای معمولی ( Clupeonella cultriventris )و لاکتوباسیلوس پلانتاروم ( Lactobacillus plantarum)بر شاخصهای رشد ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss )
رضا صفری، عبداله جعفری، عبدالحمید آذری، احترام علوی طبری، حسن ملایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (318.44 K)

5 تاثیر پروتئین هیدرولیز شده ماهی کلیکا معمولی( Clupeonella cultriventris)پروبیوتیک لاکتوباسیلوس پالنتاروم (Lactobacillus plantarum)بر شاخص های بیوشیمیایی وایمنی ماهی قزل الای رنگین کمان( Oncorhynchus mykiss)
عبداله جعفری، رضا صفری، محمد وحید فارابی، محمد بینایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (460.49 K)