صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
نویسنده =
تعداد مقالات:
13
1
تاثیر روش هوادهی میان آبی در افزایش تولید قزل آلای رنگین کمان در استخرهای خاکی آب های لب شور
رضا خدارحمی، محمود نفیسی بهابادی، منصور شریفیان، عبدالحلیم آخوندی، مرتضی علیزاده، حبیب سرسنگی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (143.66 K)
2
بررسی بازماندگی تخم های لقاح یافته حاصل از تکثیر مولدین قزل آلای رنگین کمان در فصل و خارج از فصل معمول
رقیه محمودی، راضیه انصاری، مرتضی علیزاده
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (98.13 K)
3
مقایسه بازماندگی مولدین قزل آلای رنگین کمان بعد از تکثیر طبیعی و تکثیر تحت تیمار نوری
راضیه انصاری، رقیه محمودی، مرتضی علیزاده
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (119.39 K)
4
مقایسه تاثیر چند غذای استارتر داخلی و خارجی بر ماندگاری و شاخص های رشد بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان
داود ضرغام، مرتضی علیزاده، طیبه باشتی، عین الله گرجی پور، ابوالحسن راستیان نسب
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (142.1 K)
5
تعیین غلظت هیستامین در بافت عضله قزل آلای رنگین کمان نگهداری شده در یخ، با استفاده از HPLC
احمدرضا حسینی، حسین نجف زاده ورزی، مرتضی علیزاده، ابوالحسن راستیان نسب، راضیه انصاری، حسین مرادیان، حبیب الله گندمکار
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (139.41 K)
6
آبزی پروری سرد آبی در آب های لب شور داخلی کشور(آخرین دستاوردها و تجربیات)
مرتضی علیزاده
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (140.37 K)
7
چشم انداز آبزی پروری سردآبی کشور در افق1404–چالشها ، راهکارها
مرتضی علیزاده، علی فرزانفر، حمید رضا علیزاده ثابت
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (116.75 K)
8
مقایسه روندرشد ماهی قزل آلای رنگین کمان(Oncorhynchus mykiss) در آب شیرین و لب شور
شهره مسائلی، همایون حسین زاده صحافی، مرتضی علیزاده، حسین نگارستان، وحید مقدس
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (141.23 K)
9
بررسی تاثیر باکتری هایBacilus subsitilisوB. licheniformisبه عنوان باکتری های پروبیوتیکی بر وضعیت رشد و بازماندگیلارو ماهی قزل آلاOncorhynchus mykissطی دوره انکوباسیون
علی فرزانفر، غلامرضا لشتو آقایی، مرتضی علیزاده، معصومه بیاتی، رسول قربانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (100.83 K)
10
تکنیک های نوین آبزی پروری در آب های لب شور داخلی
محمد محمدی، حبیب سرسنگی علی آباد، فرهاد رجبی پور، مرتضی علیزاده
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (690.87 K)
11
کاربرد برخی ضایعات عمل آوری شده غلات در جیره غذائی قزل آلای رنگین کمان (Onchorhynchus mykiss)در مرحله پرواری
شهرام دادگر، مرتضی علیزاده
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (144.13 K)
12
تاثیر سطوح مختلف پروتئین جیره غذایی بر عملکرد رشد و ترکیب لاشه قزل آلای رنگین کمان در آب لب شور (Oncorhynchus mykiss)
مرتضی علیزاده
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (122.54 K)
13
ماهیان سردآبی بومی ایران
حمیدرضا علیزاده ثابت، مرتضی علیزاده
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (141.2 K)
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه