نویسنده =
تعداد مقالات: 6

1 اثر سطوح مختلف پروتئین جیره غذایی بر آنزیم های آنتی اکسیدانتی میگوی پاسفیدغربی (Litopenaeus vannamei)
نعیم پورمحمد؛ وحید یاوری؛ محمد موسوی؛ محمد ذاکری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (127.16 K)

2 تأثیر شدت های نوری مختلف بر شاخص های رشد و بازماندگی میگوی جوان پاسفید غربی ( Litopenaeus vannamei)
کامران حاجب نژاد؛ وحید یاوری؛ محمد ذاکری؛ محمد موسوی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (126.88 K)

3 بررسی رابطه طول و وزن روده ی ماهیان جوان صبیتی (Sparidentex hasta) با سطوح مختلف پروتئین و چربی جیره غذایی
فرزانه شیروانی فارسانی؛ پریتا کوچنین؛ محمد ذاکری؛ احمد تقوی مقدم؛ سید محمد موسوی؛ رضوان موحدیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (706.55 K)

4 تعیین سطح جایگزینی پودر ماهی با پودر ضایعات مرغ با تأکید بر میزان هدروری مواد مغذی
فاطمه حکمت پور؛ جاسم غفله مرمضی؛ پریتا کوچنین؛ محمد ذاکری؛ سید محمد موسوی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (688.84 K)

5 تعیین سطح جایگزینی آرد ماهی با پودر ضایعات مرغ با تاکید بر کیفیت لاشه
فاطمه حکمت پور؛ پریتا کوچنین؛ جاسم غفله مرمضی؛ محمد ذاکری؛ محمد موسوی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (402.5 K)

6 اثر پرورش ماهی قزآلای رنگین کمان ( Oncorhynchus mykiss) در قفس شناور بر میزان کلروفیل آ و شاخص تروفی منطقه عباسآباد، در جنوب دریای خزر
عرفان کریمیان؛ محمد ذاکری؛ محمد وحید فارابی؛ مهسا حقی؛ پریتا کوچنین
مشاهده مقاله | اصل مقاله (418.84 K)