کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 3 | ||
1 | مقایسه ارزش غذایی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) و ماهی سفید(Rutilus frisii kutum) بر اساس ترکیب شیمیایی فیله | |
مهدی ذوالفقاری، بهاره شعبانپور، ساناز فلاح زاده | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (145.2 K) | ||
2 | زئولیت و کاربردهای آن در صنعت آبزی پروری و پرورش ماهیان سردابی | |
پیام شریف فر، سیدعلی صلحی، آرتیکاس اعتمادزاده | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (143.2 K) | ||
3 | دستورالعمل اجرایی عرضه زنده ماهیان پرورشی ( ماهیان سردابی )Executive instruments ofliving fishes selling(Cold water fish) | |
عباسعلی عامری، بهادر کریمی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (115.97 K) |