| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 3 | ||
| 1 | مقایسه ارزش غذایی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) و ماهی سفید(Rutilus frisii kutum) بر اساس ترکیب شیمیایی فیله | |
| مهدی ذوالفقاری، بهاره شعبانپور، ساناز فلاح زاده | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 145.2 K | ||
| 2 | زئولیت و کاربردهای آن در صنعت آبزی پروری و پرورش ماهیان سردابی | |
| پیام شریف فر، سیدعلی صلحی، آرتیکاس اعتمادزاده | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 143.2 K | ||
| 3 | دستورالعمل اجرایی عرضه زنده ماهیان پرورشی ( ماهیان سردابی )Executive instruments ofliving fishes selling(Cold water fish) | |
| عباسعلی عامری، بهادر کریمی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 115.97 K | ||