کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 1 | ||
1 | مقایسه ارزش غذایی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) و ماهی سفید(Rutilus frisii kutum) بر اساس ترکیب شیمیایی فیله | |
مهدی ذوالفقاری، بهاره شعبانپور، ساناز فلاح زاده | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (145.2 K) |
کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 1 | ||
1 | مقایسه ارزش غذایی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) و ماهی سفید(Rutilus frisii kutum) بر اساس ترکیب شیمیایی فیله | |
مهدی ذوالفقاری، بهاره شعبانپور، ساناز فلاح زاده | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (145.2 K) |