| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 1 | ||
| 1 | مقایسه ارزش غذایی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) و ماهی سفید(Rutilus frisii kutum) بر اساس ترکیب شیمیایی فیله | |
| مهدی ذوالفقاری، بهاره شعبانپور، ساناز فلاح زاده | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 145.2 K | ||
| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 1 | ||
| 1 | مقایسه ارزش غذایی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) و ماهی سفید(Rutilus frisii kutum) بر اساس ترکیب شیمیایی فیله | |
| مهدی ذوالفقاری، بهاره شعبانپور، ساناز فلاح زاده | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 145.2 K | ||