کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 2 | ||
1 | تاثیر مخلوط باکتری های پروبیوتیکی بر میزان بقاء و افزایش مقاومت لاروهای ماهی قزل آلای رنگین کمان منجمد شده (Daphnia sp) در مکمل سازی با دافنی ماگنای (Oncorhynchus mykiss) | |
حجت الله جعفریان، شراره احمدوند، پریسا مصطفوی، آرزو نوروزی، صدیقه آذرشب | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (102.13 K) | ||
2 | تأثیر فرآورده های باکتریایی زیست یار بر افزایش مقاومت و بقاء لارو ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykis) | |
حجت الله جعفریان، مهدی سلطانی، علی رضا نظرپور | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (101.98 K) |