کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 2 | ||
1 | تاثیر مخلوط باکتری های پروبیوتیکی بر میزان بقاء و افزایش مقاومت لاروهای ماهی قزل آلای رنگین کمان منجمد شده (Daphnia sp) در مکمل سازی با دافنی ماگنای (Oncorhynchus mykiss) | |
حجت الله جعفریان، شراره احمدوند، پریسا مصطفوی، آرزو نوروزی، صدیقه آذرشب | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (102.13 K) | ||
2 | قابلیت های بهره برداری از دافنی ماگنا (Daphnia magna)توسط لارو ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) با تاثیر پذیری از باکتری های پروبیوتیکی | |
حجت الله جعفریان، مهدی طاعتی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (100 K) |