| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 3 | ||
| 1 | بررسی عملکرد تغذیه ای ماهی صبیتی جوان (Sparidentex hasta) در استفاده از اسیدهای آمینه ی خالص در جیره | |
| مرتضی یعقوبی، جاسم غفله مرمضی، امید صفری | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 508.6 K | ||
| 2 | بررسی اثرات سطوح مختلف پروتئین و انرژی جیره بر ترکیب بیوشیمیایی بدن ماهی صبیتی (Sparidentex hasta) جوان | |
| مجتبی ذبایح نجف آبادی، اسمعیل پقه، جاسم غفله مرمضی، فاطمه حکمت پور | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 467.32 K | ||
| 3 | بررسی اثر جایگزینی پودر ماهی با کنجاله سویا و کنجاله سویای تخمیری بر درصد افزایش وزن بدن و ضریب تبدیل غذایی در فیل ماهی ( Huso usoh) | |
| حمیرا منتظری پرچیکالئی، عبدالحمید عابدیان کناری | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 422.29 K | ||