کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 12

1 پرورش و تولید میگو آب شیرین
مهرداد برون
مشاهده مقاله | اصل مقاله (114.12 K)

2 بررسی مراحل جنینی و ابتدای لاروی ماهی صبیتی Sparidentex hasta
مریم نیکنام؛ مازیار یحیوی؛ جاسم غفله مرمضی؛ علیرضا سالارزاده؛ حبیب وهابزاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (683.6 K)

3 تکوین برخی از آنزیم های گوارشی در مرحله لاروی ماهی صبیتی Sparidentex hasta
سمیرا ناظم رعایا؛ محمد علی نعمت اللهی؛ راضیه یزدان پرست؛ حمید فرحمند؛ قدرت اله میرزاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (390.81 K)

4 تعیین زمان بهینه تغذیه لاروهای قزل آلای رنگین کمان(Oncorhynchns mykiss) از ناپلیوس آرتمیا
علی نظام الاسلامی؛ حمید رضا چگنی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (99.87 K)

5 بیان ژن پپسینوژن در مرحله لاروی ماهی صبیتی و رابطه آن با رشد
سمیرا ناظم رعایا؛ محمدعلی نعمت اللهی؛ راضیه یزدان پرست؛ حمید فرحمند؛ قدرت اله میرزاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (570.25 K)

6 تغذیه کیلکای معمولی از Acartia tonsa و لارو و نوزاد Balanus در حوضه جنوبی دریای خزر
مژگان روشن طبری؛ نوربخش خداپرست
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.12 MB)

7 تأثیر سطوح مختلف پروتئین آرتمیا بر صفات رشدی و ضریب تبدیل لارو ماهی قزل آلای رنگین کمان
صبا اویسی؛ رضا بیژنی؛ مهدی شمسایی مهرجانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (139.58 K)

8 مقایسه تأثیر شدت و دوره نوری رنگ نورقرمز بر عملکرد رشد لارو ماهی آزاد دریای خزر Salmo trutta caspius
علی فرزانفر؛ معصومه بیاتی؛ غلامرضا لشتو آقایی؛ سید جلیل ذریه زهرا؛ متین شکوری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (125.39 K)

9 بررسی اثرات استرس ناشی از شوک دمایی جهت القای تریپلوئیدی بر روی فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانی لارو قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
کاوه تقی پور؛ سعید کیوان شکوه؛ امیر پرویز سلاطی؛ حسین پاشازانوسی؛ صمد بهرامی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (454.03 K)

10 مطالعه تاثیر تغذیه با سیست دکپسوله آرتمیا اورمیانا (Artemia urmiana) لارو ماهی آزاد خزر (Salmo trutta caspius) بر میزان بقای آن
علی نکوئی فرد؛ مسعود صیدگر؛ فریدون محبی؛ سیاوش گنجی؛ بیژن مصطفی زاده؛ شهرام دادگر؛ محمود حافظیه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.26 MB)

11 بررسی تحمل شوری لارو ماهی(Acipenser persicus)تغذیه شده با ناپلیوس آرتمیا ارومیانا غنی شده با ویتامین ث وHUFA
محمود حافظیه؛ محمد صالح کامارودین؛ ناصر آق
مشاهده مقاله | اصل مقاله (121.51 K)

12 بررسی تحمل شوری لارو ماهی قره برون (Acipenser persicus)تغذیه شده با ناپلیوس آرتمیا ارومیانا غنی شده با ویتامین ث وHUFA
محمود حافظیه؛ محمد صالح کامارودین؛ ناصر آق
مشاهده مقاله | اصل مقاله (121.89 K)