کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 4

1 تاثیر مخلوط باکتری های پروبیوتیکی بر میزان بقاء و افزایش مقاومت لاروهای ماهی قزل آلای رنگین کمان منجمد شده (Daphnia sp) در مکمل سازی با دافنی ماگنای (Oncorhynchus mykiss)
حجت الله جعفریان، شراره احمدوند، پریسا مصطفوی، آرزو نوروزی، صدیقه آذرشب
مشاهده مقاله | اصل مقاله (102.13 K)

2 بررسی آماری تاثیر جیره های آزمایشی تهیه شده از مخلوط آرد دافنی و غذای بیومار در بکارگیری از باسیلوس های پروبیوتیکی بر رشد لاروهای ماهی قزل آلا
حجت الله جعفریان، حسین آدینه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (100.18 K)

3 تأثیر فرآورده های باکتریایی زیست یار بر افزایش مقاومت و بقاء لارو ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykis)
حجت الله جعفریان، مهدی سلطانی، علی رضا نظرپور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (101.98 K)

4 تأثیر پریبیوتیک ایمکس اولترا بر برخی از پارامترهای خونشناختی بچه ماهیان قزل آلای رنگین کمان(Oncorhynchus mykiss)
شمس الله کوهساریان، حجت الله جعفریان، رحمان پاتیمار، حسین آدینه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (784.88 K)