کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 4 | ||
1 | تاثیر مخلوط باکتری های پروبیوتیکی بر میزان بقاء و افزایش مقاومت لاروهای ماهی قزل آلای رنگین کمان منجمد شده (Daphnia sp) در مکمل سازی با دافنی ماگنای (Oncorhynchus mykiss) | |
حجت الله جعفریان، شراره احمدوند، پریسا مصطفوی، آرزو نوروزی، صدیقه آذرشب | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (102.13 K) | ||
2 | بررسی آماری تاثیر جیره های آزمایشی تهیه شده از مخلوط آرد دافنی و غذای بیومار در بکارگیری از باسیلوس های پروبیوتیکی بر رشد لاروهای ماهی قزل آلا | |
حجت الله جعفریان، حسین آدینه | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (100.18 K) | ||
3 | تأثیر فرآورده های باکتریایی زیست یار بر افزایش مقاومت و بقاء لارو ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykis) | |
حجت الله جعفریان، مهدی سلطانی، علی رضا نظرپور | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (101.98 K) | ||
4 | تأثیر پریبیوتیک ایمکس اولترا بر برخی از پارامترهای خونشناختی بچه ماهیان قزل آلای رنگین کمان(Oncorhynchus mykiss) | |
شمس الله کوهساریان، حجت الله جعفریان، رحمان پاتیمار، حسین آدینه | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (784.88 K) |