| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 4 | ||
| 1 | تاثیر مخلوط باکتری های پروبیوتیکی بر میزان بقاء و افزایش مقاومت لاروهای ماهی قزل آلای رنگین کمان منجمد شده (Daphnia sp) در مکمل سازی با دافنی ماگنای (Oncorhynchus mykiss) | |
| حجت الله جعفریان، شراره احمدوند، پریسا مصطفوی، آرزو نوروزی، صدیقه آذرشب | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 102.13 K | ||
| 2 | بررسی آماری تاثیر جیره های آزمایشی تهیه شده از مخلوط آرد دافنی و غذای بیومار در بکارگیری از باسیلوس های پروبیوتیکی بر رشد لاروهای ماهی قزل آلا | |
| حجت الله جعفریان، حسین آدینه | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 100.18 K | ||
| 3 | تأثیر فرآورده های باکتریایی زیست یار بر افزایش مقاومت و بقاء لارو ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykis) | |
| حجت الله جعفریان، مهدی سلطانی، علی رضا نظرپور | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 101.98 K | ||
| 4 | تأثیر پریبیوتیک ایمکس اولترا بر برخی از پارامترهای خونشناختی بچه ماهیان قزل آلای رنگین کمان(Oncorhynchus mykiss) | |
| شمس الله کوهساریان، حجت الله جعفریان، رحمان پاتیمار، حسین آدینه | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 784.88 K | ||