کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 14

1 فناوری تولید غذا، مکمل ها و امنیت غذایی
مسعود سلطانی نجف آبادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (815.97 K)

2 تهیه روغن خوراکی از ریز جلبک ها روشی مکمل و ضروری برای تامین روغن سالم
مسعود سلطانی نجف آبادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (806.56 K)

3 نقش گیاهان دریایی در تغییر اقلیم، امنیت غذایی و تولیدات طبیعی
محمود حافظیه؛ مسطوره دوستدار؛ شراره خدامی؛ رکسانا فلاحی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (389.17 K)

4 بررسی و رتبه بندی گونه های مناسب جهت پرورش ماهیان دریایی در قفس با استفاده از فرآیند تحلیل سلسله مراتبی (AHP)
مجتبی شهیدیان نامغی؛ حسین نوری نژاد؛ نجمه اشجع؛ رجبعلی رحمتی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (389.48 K)

5 اصلاح نژاد میگو و اهمیت آن در توسعه آبزی پروری
علی قوام پور؛ اشکان اژدری؛ وحید یگانه؛ سمیرا مبارکی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (637.17 K)

6 تکنیک های نوین آبزی پروری در آب های لب شور داخلی
محمد محمدی؛ حبیب سرسنگی علی آباد؛ فرهاد رجبی پور؛ مرتضی علیزاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (690.87 K)

7 تغییر اقلیم و چالش های مدیریت بهره وری از منابع آبی و توسعه آبزی پروری
فریدون عوفی؛ مهناز ربانی ها
مشاهده مقاله | اصل مقاله (675.02 K)

8 استفاده مجدد از آب های نامتعارف در آبزی پروری، ملاحظات و راهکارها
علی قوام پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (975.84 K)

9 آبزی پروری در ایران و چشم اندازه آینده
حسین عبدالحی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (177.58 K)

10 تحقق امنیت غذایی در گرو پرورش ماهی در قفس
زهرا بانکه ساز؛ شراره فیروزکندیان؛ مریم رضایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (159.79 K)

11 رویکرد جدید فرآوری محصولات شیلاتی با پرورش ماهی در قفس
عیسی بهرامی زاده؛ دل آرا سپهرفر؛ محمد سوداگر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (570.41 K)

12 مطالعه ی تأثیرات تغییر اقلیم بر تنش های اجتماعی و اقتصادی در جهان و ایران
زهرا انوشه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (534.68 K)

13 ردیابی و پایش اثرات ناشی از تغییر اقلیم بر ذخایر ماهیان دریایی بر اساس شاخص های اکولوژیک
مهناز ربانی ها؛ فریدون عفوی؛ میثم طباطبایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (536.27 K)

14 مؤلفه های تأثیرگذار تغییر اقلیم بر محصولات شیلاتی کشور
همایون حسین زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (536.69 K)