نویسنده = | ||
تعداد مقالات: 2 | ||
1 | تاثیر اسیدسیتریک و ویتامین E بر تغییر ترکیب بدن خمیر جلبک (chlorella vulgaris) در دمای 4 درجه سانتیگراد - درطول 8 هفته | |
صفورا طاطاری، عبدالمحمد عابدیان کناری، مسعود رضائی | ||
مشاهده مقاله اصل مقاله 394.37 K | ||
2 | فعالیت آنتیباکتریایی اسانس دارچین (Cinnamomum zeylanicum) در برابر پنج باکتری فسادزای ماهی قزل آلای رنگین کمان | |
سیدمهدی اجاق، مسعود رضائی، سیدهادی رضوی، سیدمحمدهاشم حسینی | ||
مشاهده مقاله اصل مقاله 121.07 K |