| نویسنده = | ||
| تعداد مقالات: 5 | ||
| 1 | تاثیر اسیدسیتریک و ویتامین E بر تغییر ترکیب بدن خمیر جلبک (chlorella vulgaris) در دمای 4 درجه سانتیگراد - درطول 8 هفته | |
| صفورا طاطاری، عبدالمحمد عابدیان کناری، مسعود رضائی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 394.37 K | ||
| 2 | تاثیر سطوح مختلف مکمل فسفولیپید جیره در میزان بقا، پارامترهای رشد و ترکیب تقریبی بدن آلوین ماهی آزاد دریای خرز(Salmo trutta caspius, Kessler 1877) | |
| ابراهبم ستوده، عبدالمحمد عابدیان کناری، مهدی طبرسا | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 143.9 K | ||
| 3 | اثرات سطوح چربی جیره غذایی بر برخی از شاخص های سلامت مرحله پار ماهی آزاد دریای خزر (Salmo trutta caspius Kessler 1877) | |
| منصور طرفی موزان زاده، عبدالمحمد عابدیان کناری، جمشید امیری مقدم، سعید عابدیان کناری | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 144.4 K | ||
| 4 | بررسی شاخص های سلامتی فیل ماهیان جوان (Huso huso) تغذیه شده با نوکلئوتید جیره | |
| مرتضی یوسفی چهاردهی، بهروز ابطحی، عبدالمحمد عابدیان کناری | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 438.52 K | ||
| 5 | راهبرداستراتژی های غذائی در آبزی پروری(محرومیتها و محدودیتهای غذایی) | |
| عبدالمحمد عابدیان کناری | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 249.62 K | ||