نویسنده =
تعداد مقالات: 5

1 تاثیر اسیدسیتریک و ویتامین E بر تغییر ترکیب بدن خمیر جلبک (chlorella vulgaris) در دمای 4 درجه سانتیگراد - درطول 8 هفته
صفورا طاطاری؛ عبدالمحمد عابدیان کناری؛ مسعود رضائی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (394.37 K)

2 تاثیر سطوح مختلف مکمل فسفولیپید جیره در میزان بقا، پارامترهای رشد و ترکیب تقریبی بدن آلوین ماهی آزاد دریای خرز(Salmo trutta caspius, Kessler 1877)
ابراهبم ستوده؛ عبدالمحمد عابدیان کناری؛ مهدی طبرسا
مشاهده مقاله | اصل مقاله (143.9 K)

3 اثرات سطوح چربی جیره غذایی بر برخی از شاخص های سلامت مرحله پار ماهی آزاد دریای خزر (Salmo trutta caspius Kessler 1877)
منصور طرفی موزان زاده؛ عبدالمحمد عابدیان کناری؛ جمشید امیری مقدم؛ سعید عابدیان کناری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (144.4 K)

4 بررسی شاخص های سلامتی فیل ماهیان جوان (Huso huso) تغذیه شده با نوکلئوتید جیره
مرتضی یوسفی چهاردهی؛ بهروز ابطحی؛ عبدالمحمد عابدیان کناری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (438.52 K)

5 راهبرداستراتژی های غذائی در آبزی پروری(محرومیتها و محدودیتهای غذایی)
عبدالمحمد عابدیان کناری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (249.62 K)