مطالعه تأثیر آب انار بر خصوصیات شیمیایی، اکسیداتیو و حسی ماریناد ماهی مید پشت سبز ((1835, Valenciennes )subviridis Chelon )نگهداری شده در یخچال

پذیرفته شده برای پوستر
عنوان دوره: دومین همایش ملی آبزی پروری دریایی و محیط های محصور
نویسندگان
1دانشگاه آزاد اسلامی، واحد بوشهر، گروه شیلات، بوشهر، ایران
2گروه عمل آوری فراورده های شیلاتی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، ایران
3گروه فراوری محصولات شیلاتی موسسه آموزش عالی خرد- بوشهر-ایران
چکیده
کلیدواژه ها