جداسازی و شناسایی فلور باکتریایی قزل الای رنگین کمان انگشت قدOncorhynchus mykiss
پذیرفته شده برای پوستر اصل مقاله (143.29 K)
عنوان دوره: نخستین همایش ملی ماهیان سردآبی
نویسندگان
1استادیار آموزشی موسسه علمی کاربردی جهاد کشاورزی، مرکز آموزش خلیج فارس بوشهر
2پژوهشگر دانشگاه علوم پزشکی بوشهر
3دانشیار موسسه علمی کاربردی جهاد کشاورزی، تهران
چکیده
کلیدواژه ها
فلور باکتریایی خودی؛ جداسازی و شناسایی؛ ویژگیهای بیو شیمیایی باکتری ها؛ قزل الای رنگین کمان؛ انگشت قد